7ος χρόνος, ημέρα 2178η
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Εθνική Χρηματιστηριακή: Ο Ηλίας Κάντζος νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Εθνική Χρηματιστηριακή: Ο Ηλίας Κάντζος νέος Διευθύνων Σύμβουλος
Φωτογραφία αρχείου

Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Χρηματιστηριακής έχει αναλάβει από το μήνα αυτόν ο Ηλίας Κάντζος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕ. Ο Η. Κάντζος διετέλεσε επικεφαλής της Επενδυτικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα, από το Σεπτέμβριο του 2019 έως πρότινος.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΤΕ αναφέρονται τα εξής:

«Σε νέα πορεία ανάπτυξης εισέρχεται πλέον η Εθνική Χρηματιστηριακή, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις δυνατότητες τις οποίες δημιουργεί η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, το υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον από την εγχώρια και τη διεθνή επενδυτική κοινότητα και η προοπτική του ίδιου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Χρηματιστηριακής έχει αναλάβει από το μήνα αυτόν ο Ηλίας Κάντζος, η πορεία του οποίου εγγυάται την περαιτέρω ενδυνάμωση, την ανανέωση και την ανάπτυξη της εταιρίας στη νέα οικονομική και χρηματιστηριακή εποχή.

Ο κ. Ηλίας Κάντζος διετέλεσε επικεφαλής της Επενδυτικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα, από το Σεπτέμβριο του 2019 έως πρότινος. Προηγουμένως, έχει εργαστεί στο International Wealth Management της Credit Suisse στη Ζυρίχη, στην Επενδυτική Τραπεζική της Εθνικής Χρηματιστηριακής στην Αθήνα και στα Global Markets της Deutsche Bank στο Λονδίνο».