Easy Jet:Ακυρώνει όλες τις πτήσεις πρoς το Σαρμ ελ Σέιχ

Easy Jet:Ακυρώνει όλες τις πτήσεις πρoς το Σαρμ ελ Σέιχ

 Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις της από και προς το αιγυπτιακό τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ ως τις 6 Ιανουαρίου, μετά τη συντριβή στα τέλη Οκτωβρίου ενός ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά.

«Η EasyJet θα ακυρώσει όλες τις πτήσεις της από και προς το Σαρμ ελ Σέιχ ως τις 6 Ιανουαρίου 2016 και θα δώσει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της πλήρους αποζημίωσης (του εισιτηρίου τους), ενός κουπονιού αγοράς ή μιας κράτησης σε άλλη πτήση του δικτύου της», αναφέρει η EasyJet στην ανακοίνωσή της.

«Έπειτα από συζητήσεις με το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών, η EasyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει όλες τις πτήσεις της μεταξύ της Βρετανίας και του Σαρμ ελ Σέιχ μετά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και δεν θα τις επαναλάβει για όσο διάστημα η (βρετανική) κυβέρνηση δεν αλλάζει τις συστάσεις της», προσθέτει η ανακοίνωση.

Οι ακυρώσεις αφορούν όλες τις πτήσεις από και προς τέσσερα βρετανικά αεροδρόμια καθώς και το αεροδρόμιο του Μιλάνου, τα οποία χρησιμοποιεί η EasyJet στα δρομολόγιά της από και προς το Σαρμ ελ Σέιχ, εξηγεί η εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ