Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής της Αποστολόπουλος Α.Ε. για το ΥΓΕΙΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής της Αποστολόπουλος Α.Ε. για το ΥΓΕΙΑ

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε, με σημερινή του απόφαση, το αίτημα προσωρινής διαταγής της Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών (μέτοχος του Ιατρικού Αθηνών) για το Υγεία. Το αίτημα της Γ. Αποστολόπουλος αφορούσε την απαγόρευση κάθε νομικής μεταβολής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε..

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 η πλευρά Γ. Αποστολόπουλου είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης της διαδικασίας πώλησης του νοσοκομείου Υγεία, ζητώντας παράλληλα την επανέναρξη των διαδικασιών από την αρχή.

Την περασμένη Τρίτη όμως 12 Ιουνίου ο όμιλος MIG σε μια αρκετά σκληρή ανακοίνωση, απάντησε στην πλευρά Γ. Αποστολόπουλου, επισημαίνοντας πως αν πραγματικά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Υγεία, η διαδικασία είναι ανοικτή και μπορεί να κάνει υψηλότερη προσφορά σε μετρητά!

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της MIG σημείωνε:

«Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45 ευρώ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92 ευρώ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα», τόνισε επί λέξει η ανακοίνωση του ομίλου MIG.