Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, 15:33

-A +A

Απειλές Ακάρ: Οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, 15:33
Απειλές Ακάρ: Οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους
-A +A

Τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, όπου και βρίσκεται, επέλεξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για να εκτοξεύσει νέες απειλές εναντίον Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε δικαιώματα της Τουρκίας και λέγοντας χαρακτηριστικά «οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους και να δουν τα γεγονότα αντικειμενικά».

Οταν μιλάμε εμείς για ειρήνη, κάποιοι το θεωρούν αδυναμία. Οταν χρειαστεί, παίρνουμε το δίκιο μας και δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ. «Για αυτό πρέπει οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους και να δουν τα γεγονότα αντικειμενικά», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις γεωτρήσεις που κάνει η Τουρκία ανοιχτά της Κύπρου, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. 

Στο ίδιο πάντα πλαίσιο ο Χουλουσί Ακάρ υποστήριξε ότι η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της στην Κύπρος. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να παραμείνουν στη νησί. Είναι απαραίτητη η παρουσία τους», πρόσθεσε. 

«Ο αντικειμενικός μας στόχος είναι η προστασία των αδελφών μας στην Κύπρο», υποστήριξε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ενώ ζήτησε από την Ελλάδα και την Κύπρο να συμπεριφέρονται σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα