Τον Σεπτέμβριο η μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της Βουλγαρίας

Τον Σεπτέμβριο η μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της Βουλγαρίας

Η Επαγγελματική Ένωση Ρομποτικής και Αυτοματισμού (PARA) θα διοργανώσει αυτό που χαρακτηρίζει «η μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της Βουλγαρίας» - το τέταρτο ετήσιο Φόρουμ Ρομποτικής Στρατηγικής στο Τεχνολογικό Πάρκο της Σόφιας στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, ανέφερε η PARA σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση νεαρών ταλέντων στη Βουλγαρία υπό το φως της πρωτοβουλίας Εκκολαπτήριο Ρομποτικής της PARA που βοηθά ρομποτικά σχέδια νέων ανθρώπων να φθάσουν το επίπεδο του λειτουργικού πρωτοτύπου.

Το μέρος των συζητήσεων του φετινού φόρουμ αναμένεται να ανοίξει ο υπουργός Καινοτομίας και Ανάπτυξης Αλεξάντερ Πούλεφ. Σε μια ειδική συνεδρίαση, ο Λαζάρ Πετρόφ του Fund of Funds θα μιλήσει για τις επενδύσεις για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Στο εκθεσιακό μέρος της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ένα αιωρούμενο ρομπότ Festo που αντλεί την έμπνευσή του από πτερύγια θαλάσσιων ζώων, ρομπότ Giga Automata και άλλα σχέδια Βούλγαρων ολοκληρωτών. Θα επιδειχθούν οι εργασίες που μπορούν να διαχειριστούν αυτά τα ρομπότ στη βιομηχανία. Θα εκτίθενται τα πρωτότυπα των συμμετεχόντων στο Εκκολαπτήριο Ρομποτικής της PARA, περιλαμβανομένων αγροτικών ρομπότ, ενός ρομπότ κυττάρου υδρογόνου, ενός ρομποτικού τεχνητού μέλους κ.ά.