Οι Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF) σκότωσαν ακόμη έναν διοικητή της Χαμάς, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για τον Εμαντ Κρικαε, διοικητή του τάγματος Shejaiya της τρομοκρατικής οργάνωσης.
«Μετά την απομάκρυνση του προηγούμενου διοικητή του τάγματος Shejaiya της Χαμάς, ο Κρικαε ανέλαβε τη θέση», αναφέρουν οι IDF. «Προηγουμένως, ήταν αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Shejaiya της Χαμάς και υπεύθυνος για την εκπαίδευση αντιαρματικών πυραύλων στην ταξιαρχία της πόλης της Γάζας».
🔴ELIMINATED: Emad Krikae—commander of Hamas’ Shejaiya Battalion.
— Israel Defense Forces (@IDF) December 11, 2023
After the elimination of the previous commander of Hamas’ Shejaiya Battalion Krikae assumed the position. Previously, he was Deputy Commander of Hamas’ Shejaiya Battalion and responsible for anti-tank missile… pic.twitter.com/bIguaRRW44
