Μπερλουσκόνι: Εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου

Μπερλουσκόνι: Εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη και πάλι, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Ο «Καβαλιέρε» είναι ογδόντα έξι ετών και είχε πάρει εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο στις 19 Μαΐου μετά από 45 ημέρες παραμονής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας πάσχει από μια χρόνια μορφή λευχαιμίας. Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε κανονική κλίνη και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Για αύριο είχε προγραμματισθεί σύσκεψη του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, στην βίλα του Μπερλουσκόνι στο 'Αρκορε έξω από το Μιλάνο. Σύσκεψη η οποία, φυσικά, ακυρώθηκε.

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι ερωτηθείς σχετικά με τη νέα εισαγωγή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου τόνισε ότι αυτή «αφορά εξετάσεις που είχαν ήδη προγραμματισθεί και αποφασίσθηκε απλώς να γίνουν λίγες ημέρες νωρίτερα».

Μέσω Ιnstagram, δε, ο Ιταλός υπουργός Υποδομών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, θέλησε να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στον «Καβαλιέρε» και έγραψε «Forza Silvio!» («Δώστου, Σίλβιο!»).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας. Πριν από λίγο έφθασε στο νοσοκομείο η πρωτότοκη κόρη του, Μαρίνα Μπερλουσκόνι.