Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT MÓ 125

Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT MÓ 125

Η ενέργεια προβλέπει την παροχή οφέλους 1.500 ευρώ για όλα τα ετοιμοπαράδοτα SEAT MÓ 125, η οποία  σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, διαμορφώνει την τελική τιμή του μοντέλου σε άκρως δελεαστικά επίπεδα.

Το πλήρως ηλεκτρικό SEAT MÓ 125 είναι η οικολογική λύση που ανταποκρίνεται στην αστική κινητικότητα κάνοντάς τη πιο αποδοτική και βιώσιμη. Εντελώς αθόρυβο, ισχυρό και οικονομικό με κινητήρα 7kw, αυτονομία έως 137χλμ. και μέγιστη ταχύτητα 95χλμ., είναι η ιδανική επιλογή για την εύκολη μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες οδήγησης Eco, City και Sport, όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να προσαρμόσει την οδήγηση στα δικά του δεδομένα, ενώ ο οδηγός μπορεί να φορτίσει την αφαιρούμενη μπαταρία σε οποιαδήποτε πρίζα και να τη μεταφέρει εύκολα και ακούραστα καθώς διαθέτει πτυσσόμενο χερούλι και ροδάκια. Ο 50l αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του οδηγού για δύο full face κράνη καθώς επίσης και για άλλα μικροαντικείμενα το καθιστούν ως μία μοναδική επιλογή για μια βόλτα εντός και εκτός πόλης.

Δείτε περισσότερα για το MO 125 κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα