Το νέο MINI Cooper E τώρα και σε έκδοση Classic

Το νέο MINI Cooper E τώρα και σε έκδοση Classic

Όπως ολόκληρη η νέα οικογένεια μοντέλων MINI, έτσι και το πλήρως ηλεκτρικό MINI Cooper E διατίθεται σε τέσσερις ανανεωμένες εκδόσεις, με την Classic να προσφέρει εκφραστικά χρώματα αμαξώματος και φινίρισμα οροφής με αντίθεση

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper συνδυάζει ένα σύγχρονο, οικολογικό σύστημα κίνησης με την τυπική για τη μάρκα διασκεδαστική οδήγηση. Η αυθεντική σχεδίαση του εμβληματικού τρίθυρου MINI είναι ιδιαίτερα εκφραστική στον χρωματισμό Sunny Side Yellow, με αντίθεση στην οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών σε λευκό χρώμα.

Ακόμα και το αμιγώς ηλεκτρικό entry-level μοντέλο της μάρκας εντυπωσιάζει με το αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης και την τυπική δυναμική συμπεριφορά MINI. Οι άνετοι χώροι στο εσωτερικό και ο μικρός κύκλος στροφής καθιστούν το νέο MINI Cooper E ιδανικό σύντροφο στην καθημερινότητα.

Σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού, οι επιφάνειες του cockpit καλύπτονται με δίχρωμο μαύρο και μπλε πλεκτό υλικό, που δημιουργεί μια κομψή αντίθεση με τα υψηλής ποιότητας καθίσματα από συνθετικό δέρμα Vescin. Διατίθενται σε γκρι ή μαύρο χρώμα με διάτρητο μοτίβο πιε-ντε-πουλ.

«Με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper E προσφέρουμε μια εξαιρετική enty-level επιλογή στη νέα οικογένεια MINI. Οι 184 ίπποι του εγγυώνται συναρπαστική ευελιξία και επιτάχυνση χωρίς θυσίες», λέει η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI.

Συναισθηματική διασκεδαστική οδήγηση και γρήγορη φόρτιση

Η αμεσότητα και ακρίβεια χειρισμού που προσφέρει το σπορ τιμόνι υπόσχεται μέγιστες οδηγικές συγκινήσεις. Το αυξημένο μετατρόχιο και το μεγαλύτερο μεταξόνιο βελτιστοποιούν τη δυναμική συμπεριφορά σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Η γνώριμη αίσθηση go-kart, σήμα κατατεθέν της μάρκας, μεγιστοποιείται με την άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα.

Με ενεργειακό περιεχόμενο 40,7 kWh, η μπαταρία του MINI Cooper E (συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 14,3-13,8 kWh/100 km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 0 g/km) εξασφαλίζει αυτονομία 305 km στον κύκλο δοκιμών WLTP.

Στο δρόμο, 28 λεπτά φόρτισης σε φορτιστή συνεχούς ρεύματος με ισχύ έως 75 kW είναι αρκετά προκειμένου η μπαταρία του MINI Cooper E να ανακτήσει την ενέργειά της από το 10 έως το 80%.

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει ισχύ 135 kW/184 hp και μέγιστη ροπή 290 Nm που είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Ως αποτέλεσμα, το όχημα επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα.

Ιδιαίτερο εξωτερικό με αστικό προσανατολισμό

Οι τυπικές αναλογίες MINI διαμορφώνουν τη σιλουέτα του οχήματος, με τις συμπαγείς διαστάσεις να διευκολύνουν τον χειρισμό καθώς και την αναζήτηση χώρου στάθμευσης.

Μπροστά, οι στρογγυλοί προβολείς MINI και η οκταγωνική μάσκα σχηματίζουν τη χαρακτηριστική φυσιογνωμία MINI. Με μοναδικές φωτεινές υπογραφές, οι προβολείς LED τονίζουν την ξεχωριστή εμφάνιση του MINI Cooper E. Διάφορα, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα σχέδια είναι διαθέσιμα για τις ζάντες με διάμετρο από 16 έως 18 ίντσες.

Περισσότερη άνεση και ασφάλεια στην κίνηση της πόλης

Το Active Cruise Control ελέγχει αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και παρακολουθεί συνεχώς το δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας μπορούν να εντοπιστούν σε πρώιμο στάδιο. Η λειτουργία Parking Assistant αναγνωρίζει αυτόματα τις θέσεις στάθμευσης και αναλαμβάνει τη σχετική διαδικασία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ