Μεγάλη ανατροπή: προς το Λονδίνο ο τελικός Champions League!

Μεγάλη ανατροπή: προς το Λονδίνο ο τελικός Champions League!

Μεγάλη ανατροπή στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Champions League ο οποίος θα γίνει στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Εδώ και λίγες ώρες, η ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε η Βρετανία βάζει στο "κόκκινο" από πλευράς covid-19 την Τουρκία. Αυτό σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι θα μπορέσουν μεν να ταξιδέψουν και να παίξουν εκεί, αλλά επιστρέφοντας θα χρειαστεί να  μπουν σε δεκαήμερη υποχρεωτική καραντίνα. Κι αυτό δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε ο οι προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών καθώς θα χάσουν ένα σημαντικό κομμάτι των διακοπών τους. Κι αυτό δεν το θέλουν με τίποτα, καθώς για τους διεθνείς θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ενόψει Euro.  

Ήδη η UEFA βρίσκεται σε συνεννόηση με όλους τους εμπλεκόμενους και το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου έχει μπει πρώτο στη λίστα με τα υποψήφια γήπεδα για την διεξαγωγή του αγώνα, δεδομένου ότι παίζουν μεταξύ τους δύο αγγλικές ομάδες. Παρόλα αυτά εκκρεμεί για εκεί ο τελικός ανόδου των playoffs της Championship. Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως χρησιμοποιηθεί το "Βίλα Παρκ" της Άστον Βίλα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επιτραπεί και η είσοδος θεατών, κάτι που θα αυξήσει τα έσοδα.

Υπενθυμίζεται ότι και ο περσινός τελικός ήταν να γίνει και πάλι στην Κωνσταντινούπολη αλλά η διοργάνωση ολοκληρώθηκε στη Λισαβόνα με μορφή "final 8".