Επέμβαση στο πόδι για τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο...

Επέμβαση στο πόδι για τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο...

Σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/2) ο Τάιγκερ Γουντς, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο Λος Αντζελες, το πρωί της ίδιας ημέρας (σε ώρα Αμερικής). Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ ο Μαρκ Στάινμπεργκ, ατζέντης του Αμερικανού σταρ του γκολφ, δήλωσε πως «ο Τάιγκερ έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα και αυτή τη στιγμή χειρουργείται...».

Οι αναφορές των αρχών κάνουν λόγο για ντεραπάρισμα του τζιπ του Γουντς και το γραφείο του σερίφη της κομητείας ανακοίνωσε ότι υπήρξε «ανταπόκριση σε κλήση για ατύχημα ενός οχήματος στα όρια του Ρόλινγκ Χιλς και του Ράντσο Πάλος Βέρντες, στις 7:12π.μ. τοπική ώρα.. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές». Τα αμερικανικά Μ.Μ.Ε. επισήμαναν ότι πυροσβέστες έβγαλαν τον Γουντς από το SUV που είχε ανατραπεί. Τα πρώτα ιατρικά δεδομένα δεν θεωρούν πως οι τραυματισμοί απειλούν τη ζωή του Αμερικανού, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του αμέσως μετά την επέμβαση. Τα οστά της κνήμης του καταστράφηκαν και στο σημείο τοποθετήθηκαν βίδες, καρφιά και μεταλλική ράβδος.

Ο 45χρονος Τάιγκερ Γουντς βρισκόταν στην Καλιφόρνια για έναν τουρνουά που διοργάνωσε ο ίδιος και είχε αγωνιστεί μαζί με τον παλαίμαχο γκαρντ του ΝΒΑ, Ντουέιν Ουέιντ. Η αστυνομία έχει αρχικά εκτιμήσει πως ο διάσημος γκολφέρ έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε κάποια δέντρα. Στο τροχαίο δεν έχει εμπλακεί άλλο όχημα.