Μια τρανταχτή απόδειξη δεν θα τους χαλάσει μια υπέροχη προβοκάτσια

Τώρα που εμφανίστηκε το θέμα της κακοποίησης των αθλητριών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στα social media η εμπλοκή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα. Θα μου πείτε ότι το 1985 που έγιναν οι καταγγελλόμενες κακοποιήσεις ο Κυριάκος ήταν 17 χρονών, όμως τα trolls δεν κολλάνε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Ούτε οι καθοδηγητές και εργοδότες τους βέβαια.

Εδώ πριν δυο μήνες τον έλεγαν ανοικτά παιδεραστή (είδατε πως ξεχνιούνται οι προχθεσινές αθλιότητες, καθώς τις σκεπάζουν οι επόμενες;), θα κωλώσουν τώρα να τον βγάλουν και κακοποιητή αθλητριών; Και εν πάσει περιπτώσει, ο ηγέτης της παράταξης των κοτσαμπάσηδων και των δοσιλόγων είναι αυταπόδεικτα βίαιος, τρισάθλιος και διεφθαρμένος, δεν είναι ανάγκη να προσκομιστούν και αποδείξεις περί αυτού.

Αλλά και αποδείξεις να εμφανιστούν, ακόμα και την μαρμάρινη πλάκα που ΔΕΝ γράφει Μενδώνη να τους τρίψεις στην μούρη, αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι. Δεν θα αφήσουν μια τρανταχτή και αδιαφιλονίκητη απόδειξη να τους χαλάσει μια υπέροχη προβοκάτσια. Μα αν ήταν να δουλεύουν με αποδείξεις και στοιχεία θα ήταν στο ανακριτικό της τροχαίας και αν ήταν να υπηρετούν την αλήθεια και την ηθική θα ήταν νεωκόροι στον μητροπολιτικό ναό του δήμου τους, δεν θα έπιαναν δουλειά στην Κουμουνδούρου ως trolls με 0,60 του ευρώ ανά υβριστική ανάρτηση. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Έτσι θα πορευτούμε εφεξής παλικάρια μου. Και που γλυτώσαμε απ’ αυτούς δυο χρόνια, πάλι ευχαριστημένοι να είμαστε. Το 2019-21 ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα ηπίου κλίματος και πολιτικού πολιτισμού, που οφειλόταν στο σοκ της ήττας τους και στον χρόνο που χρειάστηκαν για να αναβαθμιστούν μέσα σε ακόμα μεγαλύτερες δόσεις δηλητηρίου. Από τώρα κι ύστερα, με το τέλος της πανδημίας δεν θα φύγουμε προς τα εμπρός όπως ίσως θα ελπίζατε, τουναντίον θα ξανακυλήσουμε ολοταχώς προς τα πίσω στα ένδοξα χρόνια του 2012-15.

Για να πάρετε μια μόνο εικόνα του μέλλοντος που μας επιφυλάσσουν, σας παροτρύνω να μπείτε μέσα στον λογαριασμό της άξιας, αξιοπρεπέστατης και χαμηλότατων τόνων συναδέλφου Ειρήνης Αναστασοπούλου, που ανακοίνωσε τον εμβολιασμό της εδώ στην Ελλάδα εφόσον είναι στην ηλικιακή ομάδα που εμβολιάζεται. Ήρθε εδώ, διότι στην Γερμανία που δουλεύει θα αργούσε πάρα πολύ να δει εμβόλιο στο μπράτσο της. Αν διαβάσετε τα κατεβατά με τα σχόλια μίσους από κάτω, δεν θα φρίξετε απλώς. Θα μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και θα μπείτε τρομοκρατημένοι στο πρώτο καράβι για να μεταναστεύσετε την υποσαχάρια Αφρική.