Η Γιάννα, ο αγαπημένος της Λάκης και η διάψευση για τον Καραϊσκάκη

Η Γιάννα, ο αγαπημένος της Λάκης και η διάψευση για τον Καραϊσκάκη

Ο Οργανισμός Αθήνα 2021 διαψεύδει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν χτες και ήθελαν τον Λάκη Λαζόπουλο, αγαπημένο καλλιτέχνη της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου, να ντύνεται «Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια της επανάστασης και «υπό την αιγίδα του οργανισμού».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ «ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης, Λάκης Λαζόπουλος, θα παρουσιάσει – υπό την αιγίδα του "Ελλάδα 2021" – ένα θεατρικό μονόλογο για τη ζωή και την ιστορία του Αρχιστράτηγου Γεώργιου Καραϊσκάκη».

Οι πληροφορίες του liberal.gr αναφέρουν ότι το αίτημα για την παράσταση και την χρηματοδότησή της πράγματι έγινε προς τον Οργανισμό και ότι οι μεγάλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάγκασαν τελικά τον Οργανισμό να υποχωρήσει. Είναι προφανές ότι το επίπεδο της σχέσης του καλλιτέχνη με την κυρία Πρόεδρο του Οργανισμού δεν θα επέτρεπε μία ασυνεννοησία του τύπου «το διέρρευσε ο καλλιτέχνης για να προκαταβάλει την απόφαση της Επιτροπής». Το σενάριο που προωθείται αρμοδίως είναι ότι η πρόταση πράγματι έγινε αλλά δεν απαντήθηκε…

Σε κάθε περίπτωση λύνεται και το μέγα μυστήριο, για ποιόν λόγο ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν ήταν … ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό!

ΘΜ