Τ. Μέι: Η Βρετανία θα οδηγηθεί στο άγνωστο αν απορριφθεί η συμφωνία για το Brexit

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, 21:23
-A +A
Τ. Μέι: Η Βρετανία θα οδηγηθεί στο άγνωστο αν απορριφθεί η συμφωνία για το Brexit

 

Προειδοποίηση πως αν το Κοινοβούλιο απορρίψει τη συμφωνία για το Brexit που η ίδια διαπραγματεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε η Βρετανία θα ωθηθεί στο άγνωστο, απηύθυνε η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι.

«Δεν υπάρχει καμία καλύτερη συμφωνία» είπε η Τερέζα Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων. «Μπορούμε να στηρίξουμε αυτή τη συμφωνία, να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να προχωρήσουμε οικοδομώντας ένα λαμπρότερο μέλλον… ή το κοινοβούλιο μπορεί να επιλέξει να απορρίψει αυτήν τη συμφωνία και να πάμε πίσω στο μηδέν».

«Κανείς δεν γνωρίζει τί θα μπορούσε να συμβεί εάν αυτή η συμφωνία δεν εγκριθεί. Θα άνοιγε την πόρτα σε μεγαλύτερο διχασμό και αβεβαιότητα, με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται», ανέφερε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.

Η Τερέζα Μέι έχει προειδοποιήσει τους βουλευτές ότι εάν απορρίψουν τη συμφωνία για το Brexit, η Βρετανία θα μπορούσε να έλθει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς καμία συμφωνία, κάτι που οι επιχειρήσεις φοβούνται πως θα έπληττε την πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα