Σρι Λάνκα: Βίντεο καταγράφει τρομοκράτη τη στιγμή της έκρηξης

Σρι Λάνκα: Βίντεο καταγράφει τρομοκράτη τη στιγμή της έκρηξης

Τη στιγμή που ένας τρομοκράτης - καμικάζι σπέρνει το θάνατο σε ένα ξενοδοχείο της Σρι Λάνκα, ανατινάζοντας ατάραχος τα εκρηκτικά που κουβαλάει στο σακίδιό του, καταγράφει βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Οι εικόνες που καταγράφτηκαν στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας στη Σρι Λάνκα που αποτυπώνει μια πλευρά του μακελειού που έζησε η χώρα την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών προκαλούν αίσθηση. Στις εικόνες φαίνεται ο 33χρονο Ινσάφ Ιμπραχίμ, γόνο εύπορης και ευυπόληπτης οικογένειας να εισέρχεται στο ξενοδοχείο Kingsbury Hotel στο Κολόμπο, μεταφέροντας στην πλάτη το σακίδιο με τα εκρηκτικά.

Επισκέπτεται το εστιατόριο του ξενοδοχείου κυκλοφορώντας ατάραχος ανάμεσα σε εργαζόμενους και επισκέπτες και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται μια ισχυρή λάμψη. Είναι η στιγμή της έκρηξης που σκορπίζει το θάνατο σκοτώνοντας δεκάδες πελάτες του ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 253 άνθρωποι - σύμφωνα με τις αρχές της χώρας - ενώ εκατοντάδες άλλοι είναι τραυματίες, αρκετοί εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σρι Λάνκα: 20 νεκροί μετά από επιχείρηση αστυνομικών σε κρησφύγετα τζιχαντιστών