Πυροβολισμοί σε πάρτι φοιτητών -  Τουλάχιστον 2 νεκροί και 14 τραυματίες

Πυροβολισμοί σε πάρτι φοιτητών - Τουλάχιστον 2 νεκροί και 14 τραυματίες

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 14 τραυματίες στην πόλη Γκρίνβιλ του Τέξας είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που σημειώθηκαν από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη σε πάρτι φοιτητών πανεπιστημίου, σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής. Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα τοπικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πάρτι που γινόταν σε χώρο που απέχει περίπου 25 χλμ. από το campus του πανεπιστημίου. Εκεί βρίσκονταν εκατοντάδες φοιτητές που διασκέδαζαν.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν 15 λεπτά μετά την άφιξη αστυνομικών στο σημείο, οι οποίοι πήγαν έπειτα από αναφορές για παράνομο παρκάρισμα. Οι αστυνομικοί άκουσαν πυροβολισμούς από το πίσω μέρος του κτιρίου. Στη συνέχεια εντόπισαν μέσα στο κτίριο 2 νεκρούς, ενώ άλλοι 14 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Στο πάρτι μετείχαν εκατοντάδες άτομα, ενώ λίγες ώρες πριν, πάνω από 100.000 άνθρωποι παρακολούθησαν έναν κολεγιακό αγώνα football. Η περιοχή βρίσκεται 72 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλας.