Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 21:57

-A +A

Λίβανος: Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 21:57
Λίβανος: Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα
-A +A

Ο Λίβανος επιβεβαίωσε σήμερα το τρίτο κρούσμα κορονοϊού μετά την άφιξη ενός άνδρα από το Ιράν στις 24 Φεβρουαρίου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΝΝΑ.

Ο Ερυθρός Σταυρός του Λιβάνου μετέφερε τον ασθενή από το σπίτι του σε νοσοκομείο της Βηρυτού όπου και τέθηκε σε καραντίνα μετά την εκδήλωση πρώιμων συμπτωμάτων. Η κατάσταση της υγείας του δείχνει σταθερή, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Τα δύο προηγούμενα κρούσματα στον Λίβανο καταγράφηκαν σε ανθρώπους που ταξίδεψαν με την ίδια πτήση από το Ιράν, η οποία μετέφερε 150 επιβάτες και έφθασε την περασμένη εβδομάδα στη χώρα.

Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα ότι ο απολογισμός των νεκρών από τον κορονοϊό αυξήθηκε σε 26 -- ο υψηλότερος αριθμός θανάτων από τον ιό εκτός της Κίνας -- και ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί ανέρχεται σε 245,

Καθώς ο ιός εξαπλώνεται στη Μέση Ανατολή, αρκετές αραβικές χώρες έχουν αναστείλει τις αεροπορικές συνδέσεις και έχουν επιβάλει περιορισμούς στις θαλάσσιες μεταφορές.

AP Photo/Bilal Hussein

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα