Τριάδα από Βέλγιο, Γαλλία και Αγγλία

Τριάδα από Βέλγιο, Γαλλία και Αγγλία

Πέρασαν οι προτάσεις μας την Πέμπτη με τον «άσο» της Μπέτις (1,74) στο ματς με τη Φιορεντίνα και το «διπλό» μαζί με το Over 1,5 της Τσέλσι (1,48) στον αγώνα με την Τζουργκάρντεν. Η δυάδα από το Conference League έδωσε απόδοση 2,58!

Από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Αγγλία είναι οι σημερινές επιλογές μας. Στα playoffs του Βελγίου για το Conference League παίζουν η Βέστελο με την Ντέντερ. Στο -4 από την πρωτοπόρο Σαρλερουά βρίσκεται η Βέστερλο και θέλει τη νίκη για να ελπίζει να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιο πίσω, στο -6 είναι Ντέντερ και λογικά δεν έχει ελπίδες. Και οι 2 ομάδες παίζουν ανοιχτά, πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ. Μετράνε 5 σερί Goal/Goal. Πιθανό είναι το 6ο συνεχόμενο, στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στη Γαλλία η Νις δίνει μάχη για το Champions League και στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 την Παρί Σεν Ζερμέν. Δύσκολα θα έχει απώλειες στην έδρα της κόντρα στη Ρεμς, η οποία έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Μονπελιέ κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να απομακρυνθεί κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις. Ακόμα και να χάσει όμως από τη Νις δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες, αφού βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από την διαχωριστική γραμμή και απομένουν 3 αγωνιστικές.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας, θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου. Γίνεται μάχη για 3 εισιτήρια, αφού τα άλλα 2 έχουν εξασφαλίσει η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ. Από 4 σερί νίκες, 3 στο Πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, προέρχεται η Μάντσεστερ Σίτι. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται και η Γουλβς. Κέρδισε και τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο Πρωτάθλημα. Το κίνητρο είναι πάντως με την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι και ποντάρουμε στον «άσο» της μαζί με το Over 1,5.   

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

204 (21:45) ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΝΤΕΝΤΕΡ             GOAL/GOAL       1,54

205 (21:45) ΝΙΣ-ΡΕΜΣ    1            1,41

221 (22:00) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΛΒΣ   1+OVER 1,5        1,50