Η τελευταία Άνοιξη της μπανάλ αριστερίλας…

Ζούμε συνταρακτικά πράγματα, γίνονται πράγματα παιδιά, όπως έχει πει η Β. Μπάρμπα. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι είναι Δημοκράτες και οι πολίτες που ψηφίζουν Μητσοτάκη και ΝΔ. Δεν είναι πια μονοπώλιο των Αριστερών η Δημοκρατία. Όταν μάλιστα κάποιοι εκ των αυτοαποκαλούμενων και αυτοπροσδιοριζόμενων ως «δημοκρατών» είναι με τον «άνθρωπο» και αποφεύγουν να καταδικάζουν αυταρχικούς ηγέτες που εισβάλουν σε ανεξάρτητα κράτη. 

Με το εκλογικό αποτέλεσμα της 21/5 έγινε κατανοητό ότι είναι προοδευτικοί πολίτες όσοι - δηλαδή οι πολλοί - που ψήφισαν δημοκρατικά τη Νέα Δημοκρατία τερματίζοντας έτσι το διαχρονικό μπούλινγκ της Αριστεράς. Το πρόβλημα ήταν πως και άλλοτε νικούσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μια ενδημική στην αστική παράταξη φοβία απέτρεπε τους πολλούς να υπερηφανεύονται φανερά για την ψήφο τους. Ένιωθαν…ντροπή και συνέχιζαν να σκύβουν το κεφάλι στα τηλεπαράθυρα όταν οι αντίπαλοι τους μονοπωλούσαν με αυταρχισμό και επιβολή την ιδιότητα του progressive. 

Οι Αριστεροί κρεμούσαν ταμπέλες σε όλους τους υπόλοιπους απαξιώνοντας προσωπικότητες και όποιον διαφωνούσε μαζί τους. Κι αν πάλι δεν υπήρχε σωφρονισμός και αναμόρφωση αναλάμβανε η «τρομοκρατική αστυνομία»να μουντζουρώσει εισόδους πολυκατοικιών, τοίχους, γειτονιές, γήπεδα, οποιαδήποτε πρόσοψη προκειμένου να καταστρέψει τον ιδεολογικό και ταξικό εχθρό στα ματιά της κοινωνίας. Ακριβώς όπως έκαναν τα τάγματα εφόδου στον ναζισμό και στον σταλινισμό. 

Λεπτομέρεια το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι φανατικοί πρόθυμοι του ιδεολογικού «στρατού» συμπυκνώνουν στο πρόσωπο τους όλα τα αγαθά της ευμάρειας με καλοβαλμένες οικογένειες, περιουσίες, εξοχικά, ΙΧ και λοιπά, κρατώντας φυσικά κι όλες τις μικροαστικές συνήθειες με στέμμα «να ψοφήσει και ο γείτονας και η κατσίκα του»! 

Λοιπόν, κυρίες και κύριοι αυτή η πραγματικότητα στην οποία γαλουχήθηκαν πολλές γενιές μετά το Πολυτεχνείο, πέθανε. Η κοινωνία μας είναι σε θέση να ακούει τον υποψήφιο Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να καλεί από το Περιστέρι τους πολίτες να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία «τη μόνη λαϊκή προοδευτική παράταξη», όπως είπε. 

Άλλωστε, είναι μόνο στο μυαλό των ηλιθίων «τόπος εξορίας» το Αιγάλεω και το Περιστέρι και πως όλοι οι επαγγελματίες, φυσικά και οι ψυκτικοί, ψηφίζουν ΝΔ. 

Η ιδεολογική τρομοκρατία τελείωσε. Οι νέοι που για δεκαετίες χρησιμοποιήθηκαν από την αριστερή επιχειρηματολογία σαν πολιορκητικός κριός του συντηρητισμού υπερψήφισαν Μητσοτάκη! Μπορεί να μην ομολογείται στης παρέες, αλλά ζούμε τους τελευταίους σπασμούς της τόσο αναχρονιστικής αριστερής ηγεμονίας. 

Δεν φοβούνται επιτέλους οι άνθρωποι να ψηφίζουν ΝΔ και να το λένε…