Στ. Κασσελάκης: Πολάκης, ξάδερφος Τσίπρα και άλλα στελέχη υπέρ της υποψηφιότητάς του
Eurokinissi
Eurokinissi

Στ. Κασσελάκης: Πολάκης, ξάδερφος Τσίπρα και άλλα στελέχη υπέρ της υποψηφιότητάς του

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και επισήμως στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ανάμεσα στα ονόματα που υπογράφουν στηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη είναι ο Παύλος Πολάκης, ο Γιώργος Τσίπρας, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Ελένη Αυλωνίτου και η Μπέτη Σκούφα.

Η πρόεδρος του Διαρκούς Συνεδρίου Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνεδριακής διαδικασίας, ενημέρωσε πως υπήρξαν δύο αλλαγές στη λίστα των 30 υπογραφών που κατέθεσε ο Στ. Κασσελάκης. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε, στη θέση της Κλειώς Αγγουράκη υπογράφει ο Γιάννης Βουλγαράκης και στη θέση της Γεωργίας Ρανέλα, η Άννα Κωνσταντινίδου.   

Η επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου του 2022 δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου του κόμματος έχει κάθε μέλος το οποίο, εντός των προβλεπόμενων από το καταστατικό προθεσμιών, καταθέτει την επιθυμία του είτε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είτε κατά την έναρξη- στην προκειμένη περίπτωση- των εργασιών του Διαρκούς Συνεδρίου, το χρονοδιάγραμμα του οποίου αποφασίστηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια υποψηφιότητα είναι η υποστήριξή της, τουλάχιστον από το 10% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2023 σεβόμενος τις διαδικασίες του κόμματος, στο οποίο συνειδητά έγινα μέλος και του οποίου την πολιτική απόφαση και το Καταστατικό τιμώ και δεσμεύομαι να υπηρετώ καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσκομίζοντας τις παρακάτω υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

 1. ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής
 2. ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής
 3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ.βουλευτής
 4. ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ.βουλευτής
 5. ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ.βουλευτής
 6. ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ.βουλευτής
 7. ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ.βουλευτής
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ.βουλευτής
 9. ΚΛΕΙΩ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
 10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
 11. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ
 12. ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ
 13. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ
 14. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ
 15. ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
 16. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ
 17. ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ
 18. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
 19. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ
 20. ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ
 21. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ
 22. ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ
 23. ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
 24. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ
 25. ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΑ
 26. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ
 27. ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
 28. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ
 29. ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 30. ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα