Π. Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις

Π. Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με το στέγαστρο Καλατράβα, εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης γράφοντας:

«22/9/2020.
Η ημέρα που ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, λαμβάνει επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, τα οποία «χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης», όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΑΝΤ1.

Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός;
Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα!

Και όπως συνεχίστηκαν τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο, έτσι συνεχίστηκε η λειτουργία του ΟΑΚΑ.
-Όλες οι ελληνικές ομάδες πέρασαν από το στάδιο.
-Όλα τα εντός έδρας διεθνή παιχνίδια του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν εκεί.
-Οι πιο πολυπληθείς συναυλίες της χώρας έγιναν εκεί.
-Κάτω από το ασταθές στέγαστρο συγκεντρώνονταν για τρία ολόκληρα χρόνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τη φορά.

Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας.

Η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να ξεφορτωθεί άμεσα τους ασυναίσθητους μετόχους παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων».

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δεν άργησε να δώσει τη δική του απάντηση στον πρόεδρο της αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζοντας πως «οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε.

Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια.
Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».