Ολ. Γεροβασίλη: «Εμείς στρώσαμε τα οικονομικά της χώρας»

Ολ. Γεροβασίλη: «Εμείς στρώσαμε τα οικονομικά της χώρας»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση που ξέρει να κάνει λογαριασμούς. Εμείς στρώσαμε τα οικονομικά της χώρας» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη κατηγορώντας τη ΝΔ ότι αυτή... «έριξε στα βράχια τη χώρα».

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ η κ. Γεροβασίλη έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι η ΝΔ «ρήμαξε τη χώρα» και πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε την Ελλάδα πτωχευμένη και ότι αφού «στρώσαμε τα οικονομικά της χώρας» την «παραδώσαμε στην ανάπτυξη».

Στο ερώτημα να εξηγήσει τον ισχυρό του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν «εταιρείες και φίλοι της κυβέρνησης που δεν τους φορολογεί» και να κατονομάσει ποιες και ποιοι είναι αυτοί, η υποψήφια βουλευτής απάντησε γενικόλογα «παραγωγοί και εταιρίες ενέργειας».

«Να μας τα πείτε αυτά; Θέλω να ακούσω ποιους επιχειρηματίες; Έχετε υποσχεθεί χρόνια ότι θα πείτε ονόματα», ήταν εκ νέου το ερώτημα του δημοσιογράφου για να απαντήσει «εμείς έχουμε θέμα με την ΝΔ και όχι με τους επιχειρηματίες που κάνουν την δουλειά τους», μην κατονομάζοντας -  δεύτερη φορά -  τους επιχειρηματίες και τις εταιρείες για τις οποίες μιλάει.

«Άρα τα λεφτά θα τα πάρετε από τους επιχειρηματίες;» ήταν η επόμενη ερώτηση, με την κ. Γεροβασίλη να το επιβεβαιώσει λέγοντας «Προφανώς!», αλλά στην αμέσως επόμενη εύλογη απορία «και γιατί δεν τους πήρατε τα λεφτά όταν κυβερνούσατε;» η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τη σιωπή...