Οικονόμου: Η δήλωση Γεραπετρίτη δεν αφήνει σκιές και περιθώρια παρερμηνείας

Οικονόμου: Η δήλωση Γεραπετρίτη δεν αφήνει σκιές και περιθώρια παρερμηνείας

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης προφανώς και συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η δήλωση Γεραπετρίτη δεν αφήνει σκιά και περιθώρια για παρερμηνείες.

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου στράφηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι μετά την υπονόμευση του κύρους των θεσμών και την καταστροφολογία, τώρα υιοθετεί και τους ισχυρισμούς του Φουρθιώτη.

«Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, μετά την επίθεση στη Δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των Θεσμών, μετά την καταστροφολογία, μετά την ψευδολογία όλου του προηγούμενου διαστήματος, υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Όπως είπε, αυτό δείχνει την εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση, τονίζοντας πως καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά, αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί και το τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα από εκείνον.