Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Κατάπτυστη η δήλωση Πολάκη

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Κατάπτυστη η δήλωση Πολάκη

Κατάπτυστη χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη σχετικά με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης ήταν πάντα μαζί οπότε υπάρχει και στο θέμα αυτό πλήρης κάλυψη.

«Με βρίσκει σύμφωνο και αξίζει να δούμε τη δήλωση του κ. Βαρδακαστάνη που είναι Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ο οποίος ανέφερε ότι οι άνθρωποι με αναπηρία που διορίζονται με ειδικά κριτήρια δεν χρωστούν χάρη σε κάποιον, αλλά πρόκειται για συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας», σημείωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ακόμη, τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία επέλεξε το προηγούμενο διάστημα να μην θέσει ψήφο δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης στο μεγάλο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και σήμερα γιγάντωσε το θέμα μεταξύ των κ. Κυμπουρόπουλου και Πολάκη, ώστε να το μετατρέψει σε ψήφο δυσπιστίας στο πρόσωπο του δεύτερου και κατ' επέκταση της Κυβέρνησης. ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ εκμεταλλεύονται ένα ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα για να δημιουργήσουν πόλωση»

«Αν με ρωτάτε, αν υπήρχε ένα δίπολο να επιλέξω, θα επέλεγα να θέσω πρόταση δυσπιστίας για το ύψιστο εθνικό θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και όχι για το θέμα του κ. Πολάκη- Κυμπουρόπουλου. Βέβαια στην πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην Κυβέρνηση και τον κ. Πολάκη εμείς θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης, όπως άλλωστε το έχουμε ξανακάνει αν και επαναλαμβάνω ότι κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο θέμα που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα και έπρεπε να τεθεί θέμα δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης ήταν το θέμα των Πρεσπών», κατελήξε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

Φωτογραφία intime news