Ν. Ξυδάκης: Μέρος του πληθυσμού που ψήφισε ΝΔ έχει «ομίχλη στα μυαλά» και Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Ν. Ξυδάκης: Μέρος του πληθυσμού που ψήφισε ΝΔ έχει «ομίχλη στα μυαλά» και Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Στους ψηφοφόρους ρίχνει το φταίξιμο για την συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ξυδάκης, ενώ μιλώντας για τους νέους, τόνισε πως «δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Kontra Channel, ο κ. Ξυδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα σε αυτή τη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, να υπάρχει ένα σύνδρομο "είμαστε θυρωροί της νύχτας", Σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Μάλιστα, μιλώντας για τους νέους ψηφοφόρους, ο κ. Ξυδάκης τόνισε πως «είτε δεν έχουν καταλάβει είτε οι γονείς τους δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει».

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας 

«Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του», σχολιάζει με ανακοίνωση του ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στην ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος από τον πρώην βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκο Ξυδάκη.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν.

«Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο.

Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», αναφέρει ο Παύλος Μαρινάκης.