Ν. Παππάς: Να ψηφίσουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για νέο πρόεδρο
Eurokinissi
Eurokinissi

Ν. Παππάς: Να ψηφίσουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για νέο πρόεδρο

Την συμμετοχή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος εξακολουθεί να ζητά ο υποψήφιος για την θέση, Νίκος Παππάς.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας και θα την κάνει πολιτικά ακόμα πιο ισχυρή», δήλωσε σήμερα ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την περιοδεία του στις Σέρρες.

«Απολύτως ανοιχτή διαδικασία. Υπάρχει μητρώο φίλων του κόμματος, νομίζω ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο ώστε να ψηφίζουν και οι φίλοι», πρόσθεσε.

Ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε χθες από τη Θεσσαλονίκη δημόσια συζήτηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώπιον του λαού, καθώς η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παράγοντας του πολιτεύματος.

«Όλες αυτές τις μέρες που γυρίζουμε την Ελλάδα, βιώνω κι εγώ μια μετατόπιση στην κατάσταση που βρισκόμαστε να θέλουμε να απαντήσουμε, όχι τόσο στο ερώτημα γιατί χάσαμε, αλλά στο ερώτημα πώς θα κερδίσουμε», είπε ο κ. Παππάς.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Παππάς απάντησε: «Καλοδεχούμενες οι νέες υποψηφιότητες. Θα αυξήσουν το ενδιαφέρον και πολύ πιθανόν και τη συμμετοχή στη διαδικασία μας».