Κυρ. Μητσοτάκης: Συναντάται το απόγευμα με βουλευτές της ΝΔ
Eurokinissi / Δημήτρης Παπαμήτσος
Eurokinissi / Δημήτρης Παπαμήτσος

Κυρ. Μητσοτάκης: Συναντάται το απόγευμα με βουλευτές της ΝΔ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στις 19:30 με εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, στα κεντρικά γραφεία, στην Πειραιώς.

Ο κ. Μητσοτάκης εξάλλου, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», μεταξύ άλλων, στέλνει μήνυμα και προς τα στελέχη του, απαιτώντας εκλογική εγρήγορση και προειδοποιώντας ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας.

«Νομίζω ότι υπηρέτησα την ατζέντα από μία τέτοια πλειοψηφία με μεγάλη άνεση, χωρίς να αισθάνομαι ότι είμαι δέσμιος εξαρτήσεων, αλλά και χωρίς να "καβαλήσω το καλάμι", πράγμα το οποίο δεν θα επιτρέψω πρώτα από όλα στον εαυτό μου. Και σίγουρα δεν πρόκειται να το επιτρέψω ούτε στα στελέχη, ούτε στους αυριανούς υπουργούς», σχολιάζει.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα αυτοδυναμίας και καλεί τους πολίτες να μην θεωρήσουν δεδομένη τη νίκη. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά αύριο Δευτέρα η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας με πυκνό πρόγραμμα περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκινά με το Περιστέρι όπου και θα μιλήσει αύριο το απόγευμα. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Κρήτη, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Θεσσαλία.

Διαβάστε ακόμα:

Κυρ. Μητσοτάκης: Η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος, δεν πρόκειται να καβαλήσω το καλάμι