Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, 21:12

-A +A

Τρ. Αλεξιάδης: Χειρουργήθηκα για όγκο στον εγκέφαλο

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, 21:12
Τρ. Αλεξιάδης: Χειρουργήθηκα για όγκο στον εγκέφαλο
-A +A

Σε μια προσωπική μαρτυρία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, λίγες ημέρες αφότου λιποθύμησε σε συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας ότι ότι χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

«Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να κλαφτώ, ούτε να προβάλω ένα πρόβλημα υγείας που έχω. Έχω πρόθεση απλά να πω με ειλικρίνεια στον καθένα σας το τι ακριβώς ήταν: ‘’ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία’’, αναφέρει ο κ. Αλεξιάδης σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε όσα του συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, από τότε που υπέστη το λιποθυμικό επεισόδιο στη Βουλή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ξεκίνησαν αμέσως οι εξετάσεις, και οι γιατροί με αμεσότητα και ειλικρίνεια μου είπαν ότι υπάρχει ένας όγκος στον εγκέφαλο, ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν τεράστιο», γράφει ο βουλευτής.

Ο κ. Αλεξιάδης ευχαρίστησε τους Παύλο Πολάκη, Σάκη Παπαδόπουλο και Όλγα Γεροβασίλη, που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, τους γιατρούς που τον συνέδραμαν, αλλά και όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

«Κλείνοντας θέλω λοιπόν να δώσω το μήνυμα ότι όλοι οι αγώνες, όταν έχουμε πίστη, μπορούν να κερδηθούν και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά επέτρεψαν να συνεχίσω τη ζωή μου, να τη συνεχίσω με αξιοπρεπή τρόπο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα τους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους και όταν συμβεί στον οποιοδήποτε είτε κάτι απλό, είτε κάτι σύνθετο, να βρίσκει εκείνους τους καλούς γιατρούς και την εσωτερική δύναμη ώστε να δώσει τον αγώνα και να τον κερδίσει. Να είστε όλοι καλά», καταλήγει.
 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα