Την παραίτηση της Ρ. Δούρου ζητά ο Γ. Πατούλης

Την παραίτηση της Ρ. Δούρου ζητά ο Γ. Πατούλης

Να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες ή να παραιτηθεί, καλεί την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις ζημιές που προκάλεσε η χθεσινή καταιγίδα στο Μαρούσι.

«Ας βγει από το καβούκι της, ας δείξει λίγη ανθρωπιά, να πει μια συγνώμη. Ας παραιτηθεί επιτέλους. Δεν γίνεται να έχουμε από τη μία τη Μάνδρα, από την άλλη τις πόλεις για τις οποίες είναι υπεύθυνη. Υποφέρει όλη η Αττική από το φαινόμενο Δούρου» είπε ο κ. Πατούλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η πόλη στη μεγάλη νεροποντή ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά εκτός από έναν ιδιωτικό χώρο όπου υπάρχουν και υπήρχαν σταθμευμένα αυτοκίνητα, δίπλα από το ρεύμα Σαπφούς, για το οποίο η περιφέρεια έχει την ευθύνη» είπε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

«Όταν οι περιφέρειες έχουν την ευθύνη για τη διαδικασία διάνοιξης των ρεμάτων και τη διευθέτηση για τον καθαρισμό, γιατί έστω αυτά δεν τα κάνουν;» διερωτήθηκε.

Τέλος, σημειώνει ότι ο Δήμος Αμαρουσίου χωρίς να είναι αρμόδιος, χρηματοδότησε κι εκπόνησε τη μελέτη οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς, η οποία ολοκληρώθηκε με ΦΕΚ, το 2014. 

Διαβάστε ακόμα:

- Γ. Πατούλης: Αποκλειστικά υπεύθυνη για την πλημμύρα στο Μαρούσι η Περιφέρεια Αττικής