Θ. Μεγαλοοικονόμου: Τη μια παραιτείται, την άλλη εκθειάζει Τσίπρα

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Τη μια παραιτείται, την άλλη εκθειάζει Τσίπρα

Η βουλευτής που εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2018, αφού παραβίασε το εμπάργκο του κόμματος στο κανάλι του ΣΚΑΙ, την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας «ας με διαγράψουν» σήμερα εκθείασε τον πρωθυπουργό αποκαλώντας τον «λεβέντη» και τους υπόλοιπους πολιτικούς «κουραμπιέδες».

Η κ. Μεγαλοοικονόμου φιλοξενούμενη στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ άρχισε να φωνάζει πως «τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον προδώσω» χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι του πάνελ, μετά από ερώτηση αν υπάρχει ζήτημα παραίτησή της, ενώ ακολούθως σηκώθηκε και αποχώρησε φωνάζοντας «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες» μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι την Περασμένη Παρασκευή ερωτηθείς για το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι δεν δέχεται κομματική πειθαρχία και πως «ο άνθρωπος πρέπει να είναι αυτεξούσιος».   

Το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της κ. Μεγαλοοικονόμου ανάρτησε η Ομάδα Αλήθειας στο twitter με το σχόλιο «Απλά δείτε το..»