Θέλει ο Θανάσης (Καρτερός) να κρυφτεί και η προπαγάνδα δεν τον αφήνει

Θέλει ο Θανάσης (Καρτερός) να κρυφτεί και η προπαγάνδα δεν τον αφήνει

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στην προσπάθειά τους να συκοφαντήσουν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιβεβαιώνουν ότι δεν ορρωδούν προ ουδενός και στήνουν ακόμη και  πανομοιότυπα ρεπορτάζ το περιεχόμενο των οποίων χρησιμοποίησε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα πλήξει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα στο παιχνίδι εντάχθηκε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός ο οποίος σε άρθρο του στην... Αυγή υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Σολτς «να κοπούν οι συντάξεις». Ανάλογο ρεπορτάζ φιλοξένησε και η εφημερίδα ΕΦΣΥΝ.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον διευθυντή του γραφείου της ΝΔ Κωνσταντίνο Ζούλα ο οποίος σε σχετική ανάρτηση στο Fasebook επισημαίνει:

«κοίτα να δεις μια τρομερή σύμπτωση που συνέβη σήμερα. Το ίδιο ακριβώς ανύπαρκτο "ρεπορτάζ" που δημοσίευσε η ΕΦΣΥΝ, υποστηρίζοντας ότι ο Μητσοτάκης τάχα ζήτησε από τον Σολτς και τη Μέρκελ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ οι συντάξεις, είχε και η σημερινή Αυγή! Το υπογράφει, μάλιστα, ο Θανάσης Κρατερός που τυγχάνει Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Μαξίμου. Γράφει λοιπόν ο Θανάσης (που προφανώς μίλησε και εκείνος με τον... Σόλτς και τη... Μέρκελ). 
"Αλλά κι εσύ Κυριάκο να κατηγορείς τους συγγενείς και φίλους σου, τους σπόνσορες και ηγέτες σου, τους θεούς και τους προφήτες της ευρωπαϊκής και νεοφιλελεύθερης θρησκείας σου; Να ζητάς, αθεόφοβε, κρυφά και φανερά, να επιβάλουν στον Τσίπρα να κόψεις τις συντάξεις και το αφορολόγητο";

Συμπέρασμα: Θέλει ο Θανάσης να κρυφτεί και η προπαγάνδα δεν τον αφήνει...»

Ο ίδιος πρωθυπουργός μάλιστα χρησιμοποίησε το δημοσίευση σήμερα στη Βουλή υιοθετώντας πλήρως όσα γράφει και υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε διαβεβαιώσεις ότι η Γερμανία θα πιέσει ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο.

«Ντροπή σας κ. Μητσοτάκη είναι ντροπή αυτό που κάνατε να βγαίνετε στο εξωτερικό και να υπερασπίζεστε τα στενά σας κομματικά συμφέροντα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στηριζόμενος στα δημοσιεύματα με αποτέλεσμα να τον εκθέσει διπλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφενός διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα υποστήριξε αφετέρου καλώντας τον Πρωθυπουργό να ψηφίσουν μαζί τροπολογία για τη μη μείωση των συντάξεων.