Θ. Παπαχριστόπουλος: Δεν παραδίδω την έδρα μου αν με διαγράψει ο Π. Καμμένος

Θ. Παπαχριστόπουλος: Δεν παραδίδω την έδρα μου αν με διαγράψει ο Π. Καμμένος

Κατηγορηματικά απέρριψε το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα του σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος τον διαγράψει σήμερα από τους ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Αν σας διαγράψει σήμερα ο Καμμένος θα παραδώσετε την έδρα;» ρωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να απαντά «όχι». «Δεν την παραδίδω την έδρα μου. Θα την παραδώσω την ημέρα που θα εκλείψει πιθανότητα πτωσης της κυβέρνησης» συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν προσχωρεί σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα ενώ σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, το κλίμα που επικρατεί αυτή την περίοδο δεν προσφέρεται για ακρότητες και ο ίδιος σκοπεύει όπως τόνισε να προσπαθήσει ως προς το να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι.

« Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στην φωτιά.» Ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερα, ο κος Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος εκ νέου στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την αντίθεση του από την επικρατούσα θέσης του κόμματός του. Μάλιστα ο κ. Παπαχριστόπουλος αφού διατύπωσε την άποψη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η καλύτερη συνταγή για όλους μας, προσέθεσε ότι κανείς στους ΑΝΕΛ δεν ψέγει κανέναν γιατί έχει διαφορετική άποψη και θα καταψηφίσει.