Θ. Καράογλου: Να μην χάσουμε την ευκαιρία ανανέωσης

Θ. Καράογλου: Να μην χάσουμε την ευκαιρία ανανέωσης

Την ανατροπή της «της χειρότερης Κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η πατρίδα, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μιας Κυβέρνησης φθηνών λαϊκιστών», ζήτησε μετ' επιτάσεως ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, στη σημερινή ομιλία του στο 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης συνέδεσε την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας με την προσπάθεια που κάνει η χώρα να βγει από την κρίση, περιγράφοντας τις εργασίες του Συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη ως «μια ψύχραιμη αναμέτρηση με το παρελθόν», μέσα από την οποία «το χθες, το σήμερα, μα και το αύριο της μεγάλης παράταξης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα θετικό πολιτικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα».

«Το συνέδριο», τόνισε, «μπορεί να είναι μια εσωκομματική διαδικασία, ωστόσο από αυτό το βήμα απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και του παρουσιάζουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του μέλλοντος», για να προσθέσει πως «ημέρα με την ημέρα οι πολίτες εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία επειδή απέδειξε ότι πάνω από όλα είναι αξιόπιστη, έντιμη, σύγχρονη, δημοκρατική και κυρίως αποτελεσματική».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε πως: «Αυτήν την ευκαιρία ριζικής ανανέωσης δεν πρέπει να την χάσουμε. Οφείλουμε να επιβιβαστούμε στο τρένο της εξέλιξης προτού αυτό μας προσπεράσει», εξηγώντας πως εξέλιξη σημαίνει αναβάθμιση της λειτουργίας του κόμματος.