Τ. Θεοδωρικάκος: Δημιουργείται κύμα μεγάλης πολιτικής ανατροπής

Τ. Θεοδωρικάκος: Δημιουργείται κύμα μεγάλης πολιτικής ανατροπής

«Ο Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος της ΝΔ και γύρισε ως δυνάμει πρωθυπουργός» τονίζει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο Τάκης Θεοδωρικάκος και εκτιμά ότι Τσίπρας και Καμμένος θα αναγκαστούν να προσφύγουν σε εκλογές πολύ πριν το τέλος της τετραετίας.

Ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ υπογραμμίζει πως ο κ. Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη δεν έδωσε ούτε μια υπόσχεση που δεν μπορεί να τηρήσει και σημειώνει πως ότι είπε ο αρχηγός της ΝΔ ήταν ξεκάθαρο και κοστολογημένο.

Ήταν μειώσεις φόρων με ισοδύναμη μείωση κρατικών δαπανών, επενδύσεις και δουλειές για όλους.

Όπως τονίζει ο κ. Θεοδωρικάκος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σκοπεύει να γίνει ένας ακόμη πρωθυπουργός που θα τον καταπιεί η κρίση. Στόχο έχει να βγάλει την πατρίδα από τα μνημόνια και τον κατήφορο. Και αυτό δεν μπορεί να το πετύχει αν δεν πει όλη τη αλήθεια στον ελληνικό λαό και αν βάλουμε όλοι πλάτη. Γιαυτό και καλεί της Ελληνίδες και τους Έλληνες μαζί του στη «Συμφωνία Αλήθειας».

Για την διεύρυνση προς το Κέντρο αναφέρει πως ο κ. Μητσοτάκης θα ενώσει τους Έλληνες από τη δημοκρατική Δεξιά μέχρι τις παρυφές της δημοκρατικής Αριστεράς καθώς και τους πολίτες που δεν έχουν πολιτική ταυτότητα.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις σημειώνει πως μέρα με τη μέρα δημιουργείται ένα κύμα που οδηγεί σε μεγάλη πολιτική ανατροπή , η νέα μεταπολίτευση σημειώνει, η δημιουργική Ελλάδα του αύριο έχουν τη δική του σφραγίδα.