Στα... χαρακώματα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

Στα... χαρακώματα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

Αναταραχές στην Κουμουνδούρου έχει προκαλέσει η είσοδος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προσώπων που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου καθώς η επικείμενη ήττα μειώνει δραματικά τις βουλευτικές έδρες που θα καταλάβει.

Σε Αθήνα και Πειραιά, παλαιά και ισχυρά στελέχη θα κονταροχτυπηθούν με νέα που έχουν την «ευλογία» του Μαξίμου γεγονός που εγείρει αντιδράσεις και φέρνει γκρίνια ενώ την ίδια ώρα, εν αναμονή των ψηφοδελτίων για την υπόλοιπη Ελλάδα, ασκούνται πιέσεις σε νυν βουλευτές να δώσουν... χώρο σε νέα πρόσωπα.

Στο... μέτωπο του Επικρατείας, τα προβλήματα και εκεί είναι σημαντικά για το ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί στην καλύτερη περίπτωση, μόλις τέσσερις είναι οι εκλόγιμες θέσεις.

Μόνοι σίγουροι προς το παρόν είναι η κ. Αχτσιόγλου που ανέλαβε χτες τα καθήκοντα της εκπροσώπου και ο γραμματέας του κόμματος κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι σε γενικές γραμμές τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως δεν πρέπει άνθρωποι που στήριξαν το κόμμα και βουλευτές που ψήφισαν τα πάντα για 4.5 χρόνια να μείνουν εκτός ή να μην υποστηριχθούν προς όφελος διάφορων περιπτώσεων που εμφανίσθηκαν εκ των υστέρων.