Στ. Θεοδωράκης: Καμία εκλογική συνεργασία στον ορίζοντα του Ποταμιού

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, 15:25
-A +A
Στ. Θεοδωράκης: Καμία εκλογική συνεργασία στον ορίζοντα του Ποταμιού

Το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας απέκλεισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι δεν είναι στον ορίζοντα του Ποταμιού καμία εκλογική συνεργασία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε πάντως ότι οι εθνικές εκλογές θα αργήσουν, μάλλον - όπως τόνισε- επειδή η ελπίδα του κ. Τσίπρα πεθαίνει τελευταία. 

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην εκπροσώπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα, με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως τo Ποτάμι είναι αστείρευτο και συνεχίζει να σηματοδοτεί τα κόμματα εξουσίας.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις αλλαγές στον ποινικό κώδικα και τις μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ, σχολίασε ότι αυτό που πρέπει να καταργηθεί είναι ο νόμος Παρασκευόπουλου και επεσήμανε ότι οι άδειες των κρατουμένων πρέπει να συνδυάζονται με την μεταμέλειά τους.

Αναφερόμενος στις μολότοφ και τη σχετική δήλωση του Γ. Κυρίτση, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι «δεν σκοτώνει λένε κάποιοι η μολότοφ. Ας μάθουν ότι με μολότοφ έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα, αυτό της Μαρφίν, το οποίο δεν έχει διερευνηθεί και αυτό είναι ντροπή για την δημοκρατία μας». 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα