Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας δυσφημεί την πατρίδα μας στο εξωτερικό

Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας δυσφημεί την πατρίδα μας στο εξωτερικό

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το περιεχόμενο της συνέντευξή του στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας πως «ο πανικός του από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις τον σέρνει σε νέες αθλιότητες».

Σύμφωνα με τον υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ «την ώρα που η Ελλάδα ανακτά το κύρος της και χαρακτηρίζεται διεθνώς, ως μια χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού, ο κ. Τσίπρας  δυσφημεί την Πατρίδα μας στο εξωτερικό» και καταλήγει με σκωπτικό ύφος: «όσο για την αναφορά του σε «διεφθαρμένο κόμμα», ας κοιτάξει δίπλα του».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του που παραχώρησε στο ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων υποστήριξε ότι η Ελλάδα διοικείται από «ένα διεφθαρμένο κόμμα που βύθισε την Ελλάδα σε βαθιά ύφεση, επειδή ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν μόνο τα συμφέροντα των ελίτ» και πως η κυβέρνηση «αντιμετωπίζει τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης του κορονοϊού με το μόνο τρόπο που γνωρίζει: με το να προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ύφεση».