Στ. Πέτσας: Χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Τετάρτη 08 Μαΐου 2019, 11:29
-A +A
Στ. Πέτσας: Χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Ως «χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων» χαρακτήρισε τις εξαγγελίες Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας. 

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον «Θέμα 104,6», «αντεπίθεση από κότερα για ανθρώπους που κατηγορούν την ελίτ και τη διαπλοκή και συναγελάζονται μαζί της, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει». Και πρόσθεσε. «Όσον αφορά στα μέτρα, προσπαθεί με 4 χρόνια καθυστέρηση και αφού βούλιαξε την οικονομία από την υπερφορολόγηση, να κάνει κάποια πράγματα, αντιγράφοντας ορισμένες προτάσεις της ΝΔ. Ανακάλυψε τον Μάιο ότι έχει χρήματα για να δώσει στους συνταξιούχους».

Στο ερώτημα αν οι εξαγγελίες Τσίπρα δείχνουν εκλογές τον Ιούνιο, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ απάντησε πως «όποτε και αν στηθούν οι κάλπες, ο λαός θα τιμωρήσει τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας φοβάται την ετυμηγορία του λαού και κάνει ό,τι μπορεί για να περισώσει τις απώλειες».

Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ απέναντι στις 120 δόσεις είπε ότι «δεν έχουμε αντίρρηση για τις 120 δόσεις μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο», προαναγγέλλοντας ότι «εμείς, όμως, θα βελτιώσουμε το πλαίσιο».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 06/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα