Σπ. Δανέλλης: Στηρίζω την κυβέρνηση για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Σπ. Δανέλλης: Στηρίζω την κυβέρνηση για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, διατεθειμένος ακόμη και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, προκειμένου να εγκριθεί στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του Ποταμιού τάχθηκε ανοιχτά ακόμη και υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για συνεργασία της κεντροαριστεράς, ενώ δήλωσε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο αν αυτή ζητηθεί πριν έρθει προς κύρωση στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Σε διαφορετική περίπτωση, είπε, θα καταψηφίσει την κυβέρνηση. 

Παράλληλα, σε ερώτηση που του τέθηκε από τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάση Μαυρίδη, σχετικά με τα κοινά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δανέλλης μίλησε ξεκάθαρα και ανοιχτά για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και την έγκρισή της από την Βουλή.

Σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, τις διώξεις και τη συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων μέσω της υπόθεσης Novartis, εξέφρασε την αντίθεσή του εν τούτοις δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία ως προς τη συμφωνία και τα κοινά σημεία που μπορεί να υπάρξει σε μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.