Σπ Λυκούδης: Ενδιαφέρουσα η πρόταση Γεννηματά

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, 10:14
-A +A

Τη δημιουργία ενιαίου πολιτικού χώρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το ΠΟΤΑΜΙ πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Μανιάτης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ κ. Σπ Λυκούδης από το ΠΟΤΑΜΙ είπε ότι είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση Γεννηματά, ενώ χαιρέτισε τη δήλωση Θεοδωράκη για συμμαχίες με προγραμματικές συμφωνίες και όχι με χειραψίες. Τόνισε ότι δεν αμφισβητείται ο Στ. Θεοδώρακης, αλλά σημείωσε ότι τα προβλήματα του κάμματος αφορούν την πολιτική του ταυτότητα και την πολτική του στρατηγική. Υπογράμμισε, ακόμα, ότι δεν πιστεύει σε μηχανιστικές συνενώσεις κομμάτων αλλά σε ένα νέο μεγάλο ξεκίνημα.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό ο κ. Μανιάτης είπε ότι κάθε κόμμα που θα συμμετάσχει θα μπορεί να κρατήσει την οργανωτική του αυτοτέλεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο χώρος αυτός που θα εκφράζει τη σοσιαλδημοκρατία θα είναι ενιαίος με έναν επικεφαλής. Η ηγεσία θα εκλεγεί από τον λαό μετά τον Ιούνιο, τόνισε ο κ. Μανιάτης και αφού θα έχει προηγηθεί συνέδριο που θα αποφασίσει για όνομα, σύμβολο και άλλα θέματα προγραμματικού λόγου. Πάντως, απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα