Σπ. Δανέλλης: Διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω στο Ποτάμι

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 12:21
-A +A
Σπ. Δανέλλης: Διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω στο Ποτάμι

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε μέσω Facebook o βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Κάνοντας λόγο για «γκεμπελικές-σταλινικές μεθόδους ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους» ο Σπ. Δανέλλης ξεκαθάρισε ότι αν άλλαζε κόμμα θα άφηνε την έδρα του.

Το κείμενο του βουλευτή στο Facebook: «Επειδή όλα έχουν ένα όριο κι επειδή οι γκεμπελικές- σταλινικές μέθοδοι ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους, στις μέρες μας ανθούν, διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι.

Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται όμως, Το Ποτάμι περνά την ωριμότερη πολιτικά περίοδο του, όπως δείχνει η αταλάντευτη στάση του απέναντι στην εθνολαικιστική δημαγωγία. Όπως σ' όλη τη δημόσια διαδρομή μου έκανα, έχω το θάρρος της γνώμης μου, όσο μειοψηφική και να' ναι.

Η στάση των πολιτικών δυνάμεων στο Μακεδονικό «σφραγίζει» την ταυτότητα τους και ορίζει τις εκλεκτικές τους συγγένειες. Τέλος, δεν θα κουραστώ να λέω πως η αποτοξικοποίηση της δημόσιας ζωής και η εγκατάλειψη του «ή εμείς ή αυτοί», αποτελούν εθνική αναγκαιότητα.»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 12/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα