Σε αναζήτηση κορυφαίου στελέχους για το Ευρωψηφοδέλτιο ο Αλ. Τσίπρας

Σε αναζήτηση κορυφαίου στελέχους για το Ευρωψηφοδέλτιο ο Αλ. Τσίπρας

Κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αναζητεί ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να σηματοδοτήσει το πολιτικό στίγμα στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές, που κινδυνεύει να χαθεί μέσα από τις επιλογές και τις αλλοπρόσαλλες... συμμαχίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει και την εσωκομματική γκρίνια για τις επιλογές στο ευρωψηφοδέλτιο επιχειρεί να «ρίξει» στη μάχη πρόσωπα που ανήκουν στον στενό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτό φέρεται να έχει κάνει πρόταση ακόμη και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο αλλά και σε πρόσωπα οπως ο Ν. Φίλης και η Ε. Αχτσιόγλου.

Μεταξύ των προσώπων που βολιδοσκοπούνται είναι και αυτό του Ν. Παππά που όμως βρίσκεται στο επίκεντρο των αναφορών σχετικά με την υπόθεση Πετσίτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα δοθεί στη δημοσιότητα το τρίτο γκρουπ των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας θέλει να κλειδώσει γρήγορα το όνομα του στελέχους, το οποίο θα ανακοινώσει προκειμένου να σταματήσει και η σχετική συζήτηση.

Και αυτό διότι στο τέλος όποιος και να ανακοινωθεί θα θεωρηθεί ότι επελέγη όχι λόγω του κομματικού του βάρους αλλά διότι αρνήθηκαν οι πρώτες επιλογές. Ότι δηλαδή συνέβη και στην περίπτωση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων.