Ποτάμι: Πιέσεις σε Ψαριανό - Αμυρά, επίθεση στη Ν.Δ.

Ποτάμι: Πιέσεις σε Ψαριανό - Αμυρά, επίθεση στη Ν.Δ.

Πιέσεις στους Γρηγόρη Ψαριανό και Γιώργο Αμυρά ασκούνται από την πλευρά του Ποταμιού, το οποίο κατηγορεί τη Ν.Δ. και ειδικά τον Άδωνι Γεωργιάδη για παρεμβάσεις και παραινέσεις προς τα δύο στελέχη προκειμένου να αποχωρήσουν.

Την ίδια στιγμή δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω social media ηχογραφημένη αναφορά του Γρ. Ψαριανού από την τελευταία του τοποθέτηση στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Όχι για τις αναφορές του ωστόσο, αλλά για την ηχογράφηση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, την Φωτεινή Λεομπίλα.

Επί της ουσίας οι πιέσεις προς τους δύο βουλευτές συνδέονται με το αίτημα να παραδώσουν τις έδρες του, κίνηση που θα επέτρεπε στο Ποτάμι την επανασύσταση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Πάντως τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης όσο και άλλα στελέχη επιτίθενται στην ΝΔ και την κατηγορούν πως ώθησε τους δύο βουλευτές. Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι αυτός που είχε επαφές με τους δύο βουλευτές ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος μάλιστα αναφορές των δύο βουλευτών.

Ακολούθησε η κάθετη διάψευση από την πλευρά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του Στ. Θεοδωράκη να υπερψηφίσει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών σημειώνοντας πως στην περίπτωση αυτή στήριξη την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ανεξαρτήτως πάντως των εξελίξεων, οι υψηλοί τόνοι που έχουν επιλεγεί δείχνουν να λειτουργούν αρνητικά για τους Γρ. Ψαριανό και Γ. Αμυρά