Πολάκης: «Μαζευτείτε σύντροφοι» - Εσωκομματική σύγκρουση για τους εμβολιασμούς

Πολάκης: «Μαζευτείτε σύντροφοι» - Εσωκομματική σύγκρουση για τους εμβολιασμούς

Σε πεδίο εσωκομματικής σύγκρουσης εξελίσσεται η υπόθεση των εμβολιασμών, όπου η στάση του Παύλου Πολάκη εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα απαντά με ανάρτηση «ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» και εμμένει στη θέση περί μη δοκιμασμένων εμβολίων, εμπλέκοντας αυτή τη φορά και τα παιδιά.

Το θέμα του Παύλου Πολάκη και η ανοιχτή θέση που έχει λάβει για τα εμβόλια έχει λάβει διαστάσεις εσωκομματικής σύγκρουσης στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να αποφεύγει να πάρει ανοιχτή θέση έναντι του στενού του συνεργάτη, επιβεβαιώνοντας έτσι και όλους όσοι υποστηρίζουν πως και σε αυτή την περίπτωση επιχειρεί να πατήσει σε δύο βάρκες. Δηλαδή και να τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών και να κλείνει το μάτι στους μη εμβολιασμένους.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστική και η θέση που ο ίδιος έχει εκφράσει έναντι των υποχρεωτικών εμβολιασμών ειδικών κατηγοριών εργαζομένων, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την σχετική ρύθμιση υποστηρίζοντας πως η υποχρεωτικότητα πρέπει να είναι… προαιρετική.

Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ, που δείχνει να εκφράζει θέσεις όπως αυτές της Ομπρέλας, της ομάδας που έχει δημιουργηθεί από τη συνένωση των 53+ και διαφόρων παλαιών στελεχών, δημοσίευσε ένα άρθρο που αφορά, ουσιαστικά στη στάση τους έναντι του Παύλου Πολάκη. Τίθεται υπέρ των εμβολιασμών ακόμη και υπέρ της ύπαρξης ποινών για όλους όσοι αρνούνται να ενταχθούν στο πρόγραμμα Ελευθερίας παρά το γεγονός πως το επάγγελμά τους ουσιαστικά το επιβάλει.

Και δεν είναι οι μόνοι. Μόλις προ ημερών ο Αλέξης Τσίπρας υποτίθεται πως κάλεσε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου τον Παύλο Πολάκη για τον συνετίσει. Εκεί υπήρξαν έντονες παρατηρήσεις από τους συμμετέχοντες που υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ «θολώνει» το μήνυμα» του κόμματος.

Το άρθρο της εφημερίδας Εποχή προκάλεσε την αντίδραση του Πολάκη ο οποίος μέσω του facebook από τη μία επιτίθεται και προκαλεί τους συντρόφους του από την άλλη επαναλαμβάνει όλα όσα υποστηρίζει για τα εμβόλια και τα φάρμακα.

Αυτή τη φορά προχωρεί ένα βήμα παραπάνω με αναφορές σε ανορθολογιστές όπως χαρακτηρίζει όποιος «θέλει να εμβολιάσει 18χρονα παιδιά χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση» δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τη στάση του που προσομοιάζει με αυτή όσων αρνούνται να εμβολιαστούν σήμερα.

Όμως δεν σταματά εκεί. Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για τους ιδιώτες γιατρούς για τους οποίου θα ισχύσει ότι και για το υγειονομικό προσωπικό στο ΕΣΥ (άρα και αναστολή εργασίας) ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι «Όσο για μένα που σας έχει πιάσει ο καϋμός έχω πει τι θα κάνω, εδώ και καιρό και δεν αλλάζω λέξη!!! Γιατί εγώ έχω ΔΟΥΛΕΨΕΙ με τον τρόπο που φαίνεται στην ιστορική αυτή φωτογραφία πολλές μέρες και νύχτες στη ζωή μου μέχρι τώρα και θα δουλέψω κι άλλες !!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!! Γιατί έχει και η υπομονή τα όρια της!!!

-Τη γραμμή τη «θολώνει» αυτός που αναίσχυντα γράφει πως ο Συριζα είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και μάλιστα με ποινές!!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ (φωτό 2)

-Λάθος μήνυμα στέλνει αυτός που δεν έρχεται να συμπαρασταθεί και να απαιτήσει την ανάκληση ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ που διαλύουν το ΕΣΥ και Όχι αυτοί που ορθώς δίνουν το παρόν!!

-Λάθος μήνυμα στέλνεις όταν για πρώτη φορά ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ δημόσιος υπάλληλος όχι γιατί έκανε ποινικό παράπτωμα ,αλλά γιατί δεν συμμορφώθηκε σε απόφαση της κυβέρνησης και εσυ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ σύντροφοι που υποτίθεται είστε και πρωτοπόροι στα «δικαιώματα»,τι κερκόπορτα ανοίγει αυτό το πράγμα για ένα ανείπωτο φασισμό την αυριανή μερα αν παραμείνει στην κυβέρνηση ο Μητσοτάκης με τους ακροδεξιούς και τους Σημιτανθρωπους του;;;;

Επίσης:

-Ανορθολογιστης είναι αυτός που καταπίνει αμάσητα αυτά που του λένε κάτι «επιτροπές λοιμωξιολογων» κλπ από τα πληρωμένα τηλεπαράθυρα τα οποία η εξέλιξη της πανδημιας αποδεικνύει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!(βλεπε Ισραήλ και Αγγλία και τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύονται)

-Ανορθολογιστης είναι αυτός που θέλει να εμβολιασει 18χρονα παιδιά χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση όταν όπως έχει φανεί από την αρχή της πανδημιας το 99,9% περνούν τη λοίμωξη χωρις να το καταλάβουν σχεδόν!

-Ανορθολογισμος είναι να μην αμφισβητείς και να μην λες ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!Δηλαδη για παράδειγμα να έχεις κάνει «απαγορευμένη λέξη» τα φάρμακα των μονοκλωνικων αντισωμάτων που θα έσωζαν τους μισούς από αυτούς που πέθαναν αν τα έφερναν από τότε που τους φώναζα!

Κατάλαβες Παύλε Κλαυδιανε που σε έβαλαν μπροστά να γράψεις αυτό το κατάπτυστο άρθρο στην ΕΠΟΧΗ κάποιοι που υπεράσπιζαν «υποχρεωτικοτητες με ποινές»,που επαναλαμβάνω ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!(φωτο 6)

ΥΓ.Όσο για μενα που σας έχει πιάσει ο καυμος έχω πει τι θα κάνω,εδώ και καιρό και δεν αλλάζω λέξη!!!(φωτο 4)

Γιατί εγώ έχω ΔΟΥΛΕΨΕΙ με τον τρόπο που φαίνεται στην ιστορική αυτή φωτογραφία πολλές μέρες και νύχτες στη ζωή μου μέχρι τώρα και θα δουλέψω κι άλλες !!

Κάποιοι από τους «ειδικους»,μόνο απ έξω περνάγανε και κάναν εργασιορυπανση και γλύψιμο για να πάρουν τη θεσούλα!!