ΝΔ: Κατέρρευσε και η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό»

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, 13:27
-A +A
ΝΔ: Κατέρρευσε και η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό»

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα, το οποίο έσβησε με την κατάρρευση της θεατρικής παράστασης «μπουλντόζες στο Ελληνικό», χαρακτηρίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις εξελίξεις για το έργο στο Ελληνικό, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Lamda Development, η οποία ουσιαστικά διέψευσε τις τοποθετήσεις από κυβερνητικά στελέχη βάσει των οποίων η επένδυση μπορεί να ξεκινήσει άμεσα.

Σύμφωνα με την ΝΔ, η ίδια η ανάδοχος του έργου εξέθεσε την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης, η οποία δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

«Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη», τονίζουν οι πηγές της ΝΔ, σημειώνοντας πως η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών, που θα σφραγίσουν τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών, είναι πια θέμα χρόνου. 

Αναλυτικά, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν:

«Άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα για τη χώρα και την οικονομία έσβησε σήμερα με την κατάρρευση της θεατρικής παράστασης 'μπουλντόζες στο Ελληνικό'.

Η ίδια η ανάδοχος του έργου, Lamda Development εξέθεσε με ανακοίνωσή της την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης. Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι είναι θέμα ημερών τα έργα να αρχίσουν και οι μπουλντόζες να μπουν στα παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποδείχτηκαν άλλη μια απάτη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως επισήμανε η Lamda, και όπως οι πάντες γνωρίζουν, παραμένει σε εκκρεμότητα πλήθος γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για να αρχίσει επιτέλους η εμβληματική επένδυση την οποία η κυβέρνηση καθυστερεί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Αν ενδιαφερόταν θα εκτελούσε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη.

Γι' αυτό χρησιμοποιεί τα χρήματα που πήρε από τη φορολογική εξάντληση της μεσαίας τάξης για να εξαπατά τους πολίτες με προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις διορισμών στο Δημόσιο. Με αυτό τον τρόπο κρατάει την Ελλάδα μακριά από τις αγορές θέτοντας σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων.

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Και μόνο η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών θα σφραγίσει τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών. Και είναι πια θέμα χρόνου».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα