Π. Πολάκης: Έβγαζα διπλάσια και τριπλάσια πριν γίνω πολιτικός

Π. Πολάκης: Έβγαζα διπλάσια και τριπλάσια πριν γίνω πολιτικός

Διπλάσια και τριπλάσια έσοδα δηλώνει πως είχε ο Παύλος Πολάκης πριν εκλεγεί βουλευτής και αναλάβει θέση αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Δεδομένης της αποζημίωσης που λαμβάνει ένας βουλευτής αλλά και του μισθού του υπουργού ο Π. Πολάκης τα προηγούμενα, της ενασχόλησής του με την κεντρική πολιτική σκηνή, χρόνια εκτιμάται πως εισέπραττε ποσά που είναι βέβαιο πως θα αναγράφονται και στις φορολογικές δηλώσεις που κατέθετε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης από το 2015 είναι βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης. Τα έσοδα του ακόμη και στην περίπτωση που αποδίδει μέρος της αποζημίωσής του στο κόμμα σε συνδυασμό με αυτά του μισθού του υπουργού ανέρχονται σε ένα αρκετά σεβαστό για τα σημερινά αλλά και για τα δεδομένα παλαιότερων ακόμη και πριν την κρίση ποσό.

Δηλώνοντας ο ίδιος ότι πριν το 2015 ως χειρούργος εντατικολόγος είχε πολλαπλάσια έσοδα (διπλάσια και τριπλάσια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει), θεωρητικά πάντα οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονταν σε ένα αξιοσέβαστο ποσό που σίγουρα είναι δηλωμένο στις ετήσιες φορολογικές τους δηλώσεις…

Διαβάστε ακόμη:

Παραδοχή Π. Πολάκη για το δάνειο των 100.000 ευρώ από την Attica Bank