Π. Κουρουμπλής για Π. Πολάκη: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο;

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, 10:11
-A +A
Π. Κουρουμπλής για Π. Πολάκη: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο;

«Αν ήταν ευνοϊκό το δάνειο Πολάκη, θα είχα τις ενστάσεις που έχετε κι εσείς. Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ ότι ο αναπληρωτής υπ. Υγείας πήρε προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank.

Σχολιάζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Πολάκης ότι πήρε το δάνειο για να καλύψει «τις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν ξέρω ο καθένας υπό ποιες συνθήκες παίρνει ένα δάνειο. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη στιγμή και να πάρει ένα δάνειο». «Όταν τα δάνεια που παίρνει κάποιος είναι εξασφαλισμένα δεν έχω καμία ένσταση» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

Ωστόσο παρατήρησε ότι «αν ο Πολάκης πληρώνει αυτά τα λεφτά, να ερευνηθεί από πού βρίσκει τα λεφτά και τα πληρώνει. Αυτό να ψάξετε, να μας πουν και οι άλλοι που χρωστάνε 1 εκατομμύριο τι κάνουν».

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την παράνομη ηχογράφηση από τον Παύλο Πολάκη της συνομιλίας που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέμεινε ότι «το ηθικό πλεονέκτημα (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχει».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 18/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα