Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, 11:19
-A +A
Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε περίπου μια ώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επετεύχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμενος έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη τύπου σε λίγο» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε:  «Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα, ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση».

Σε λίγα λεπτά αναμένεται σχετική ανακοίνωση και από το πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου- όπως είπε- θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα