Ούτε λέξη από Π. Πολάκη για το χτύπημα στον ΣΚΑΙ

Ούτε λέξη από Π. Πολάκη για το χτύπημα στον ΣΚΑΙ

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Άχνα δεν έβγαλε ο λαλίστατος αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του Προϋπολογισμού για το τρομοκρατικό χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Παρά το γεγονός ότι από το πρωί σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει καταδικάσει την επίθεση (σχεδόν όλοι οι βουλευτές που ανέβηκαν στο βήμα έδειξαν τη συμπαράστασή τους), ο Π. Πολάκης δεν ψέλλισε κουβέντα. Απεναντίας ασχολήθηκε διεξοδικά με τα ζητήματα της Υγείας, επιχειρώντας να συγκρίνει αυτά που παρέλαβε σε σχέση με όσα έχει δήθεν καταφέρει.

«Σήμερα μετά από 35 χρόνια στο εθνικό σύστημα υγείας από τον Οκτώβριο του 15 που αρχίσαμε να κυβερνάμε έχουν αναλάβει υπηρεσία 1.658 μόνιμοι γιατροί 2.995 επικουρικοί γιατροι», είπε επι παραδείγματι και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση υλοποιεί «πρόγραμμα 24.500 προσλήψεων που το είχε ανάγκη το σύστημα υγείας». «Κληρονομήσαμε μόνο 30 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ στο χώρο της υγείας και εμείς μόνο από το αποθεματικό του υπουργείου υγείας αυτά τα τρία χρόνια έχουμε δώσει παραπάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.