Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «κίνδυνος Θάνατος» για τον Τέρενς Κουίκ

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «κίνδυνος Θάνατος» για τον Τέρενς Κουίκ

Εντύπωση συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις του τότε στελέχους των ΑΝΕΛ και μετέπειτα βουλευτή Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ασκούσε σκληρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της διαφορετικής εικόνας που παρουσίασε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υφυπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αργότερα την ένταξή του στο κυβερνών κόμμα.

Το σχετικό βίντεο με τα επικριτικά σχόλια του Τέρενς Κουίκ, που έχει ημερομηνία 8 Ιανουαρίου 2014, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της στο facebook η Ομάδα Αλήθειας η οποία και σχολιάζει: «Δείτε τι έλεγε ο Κουίκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο σήμερα κατεβαίνει υποψήφιος». 

«Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετεβλήθη μετά τις εκλογές. Απέκτησε αυτό που βλέπουμε στη Βουλή, ένα μωσαϊκό συνιστωσών» υπογράμμιζε ο κ. Κούικ σημειώνοντας ότι «ο ένας λέει έτσι και ο άλλος αλλιώς. Ο ένας μας λέει εμάς τους ΑΝΕΛ ότι είμαστε μια κολλητική νόσος, ο άλλος θέλει να κατεβάσουμε τα θρησκευτικά σύμβολα, ο τρίτος αναφέρεται στα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία». 

«Ε, αυτός είναι κίνδυνος-θάνατος. Θα εκχωρήσω εγώ τη Θράκη; Για φαντάσου να είμαστε σε ένα άκρως υποθετικό σενάριο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να πει ο υπουργός Παιδείας ότι κατεβαίνουν τα θρησκευτικά σύμβολα από τις σχολικές αίθουσες; Εγώ θα έπρεπε να αλλάξω τόπο, θα έπρεπε να πάω σε άλλη ήπειρο από ντροπή», επισήμανε τότε ο Τέρενς Κουίκ.